(Видео) Тешки муабети со уште еден термин, следете нѐ во среда и во недела

t

Емисијата Тешки муабети од наредната недела ќе добие уште еден термин, покрај во недела, ќе се емитува и во среда. Водител ќе биде уредникот Александар Митовски, заедно со градоначалникот на општина Карпош, Стевчо Јакимовски.

Продолжуваат и епизодите во недела со Милош Милошевски и Јанко Илковски.


Следете нѐ

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Инфомакс е, и ќе биде редакција на…

Во вечерашното издание на "Teшки муабети" се…

Добро утро со Инфомакс: Што е подобро-…

Кафето е еден од најпопуларните пијалаци во…

Добро утро со Инфомакс: Шест видови храна…

Доколку не сте утринска личност, будењето рано…

Добро утро со Инфомакс: Пет најдобри утрински…

После водата, чајот е вториот најпродаван пијалак…

(Видео) Нацев: На Балканот не се очекува…

По денешната ескалација на Украинската криза, во…