(Видео) Траги-комедија: Владимир Нелоски бил “доцртан” на сликата со претседателите на УМС во “Белата палата”?!

t

На сликата со сите претседатели на УМС од основањето на ВМРО-ДПМНЕ, Владимир Нелоски бил “доцртан” на сликата, открива во денешната епизода на Тешки муабети поранешниот претседател на УМС, Филип Петровски.

Според него Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ денека е нефункционална, нема енергија и млади, нема идеологија… Начинот на избор на раководство е погрешен, Петровски објасни дека во “негово време” раководството било бирано од страна на членството, не како денеска “од горе” да се наметнуваат ликови кои му одговараат на лидерот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ