(Видео) Требаше да издржиме само уште три години и ќе бевме дел од НАТО под уставното име Република Македонија!

t

Во денешната епизода на Тешки муабети Стевче Јакимовски нагласи дека Македонија требаше да издржи уште неколку години за да стане дел од НАТО под уставното име Република Македонија.

Јас бев еден од најголемите противници на промена на уставното име на Република Македонија. И тогаш кажав дека само треба да издржиме неколку години, ние во НАТО секако ќе влезевме.

Еве го сега моментот кога и НАТО и цела Европа се исплашени до руското влијание и ние ќе бевме дел од НАТО под уставното име.

Само требаше да издржиме уште три години… – вели Јакимовски

Следете ја емисијата во живо на следниот линк: https://www.facebook.com/watch/live/?ref=notif&v=673509177105242&notif_id=1647457256413066&notif_t=live_video_explicit

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ