(Видео) Трогателно:Горан Ангелов се сретна со семејството првпат после 5 години

t

Горан Ангелов – Ќосето, кој е еден од осудените на 15 години затвор за настаните во Собранието на 27 апрул, после 5 години излезе на прва дозволена средба со семејството.


Изборот на маицата која ја носи, баш на ваков емотивен ден, на оваа прва средба со своите најблиски, не се опишува со зборови…
Една слика – илјада зборови.
ЕДНА ПОГРЕШНА ОСУДА – ИЛЈАДА ТОВАРИ…

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ