Вистински хит: Поради лудиот потпис на личната карта, млад човек од Бугарија стана вистински хит на интернет

t

Еден млад човек од Бугарија на личната карта наместо своето име решил да го напише името на својата омилена работа на светот, а неверојатно е како на прво место му се случило вакво нешто. Имено, наместо да се потпише, напишал BMW.
Или не разбрал што треба да напише, или сакал да се пронајде, воопшто не е важно. Неговата лична карта е со важност до 05.03.2031 година


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Хаос во Приштина: Дојава за бомба во…

Дојави за бомба во зградата на Ректоратот…

Русија, Србија, Грција, Бугарија со различни желби:…

Твитерџијата "Демир" ги објави желбите и ставовите…

Слично на членот 5 во НАТО: ЕУ…

Шефот на ЕУ дипломатијата потврди дека доколку…

Димовски распали по Шарената револуција: Се што…

Поранешниот пратеник во македонското Собрание, Илија Димовски,…

Захарова: Нека влезат Финска и Шведска во…

Соединетите Американски Држави, принудувајќи ги Финска и…