ВМРО не ве прави партиската книшка, сликата со шефот, а уште помалку партиската функција

t

Едно нешто 30 години не можете да разберете… на организацијата не и забива нож тој што спречува криминал и работи во интерес на народот за кого постои организацијата туку тој што работи спротивно на интересите на сопствениит народ.

30 години го убивате гласникот, мислам на оние што први говорат за предавствата и расипаноста ( читај корупцијата) за која тој Ќосето што наводно го славите убивал.

Се што прават “врвните” политички елити 30 години доведува до распад на организацијата и уништување на Македонија. Што ќе ни е побогу ВМРО ако ја нема Македонија?!

ВМРО не ве прави ни книшката, ни сликите со шефот, а уште помалку партиската функција. ВМРО е идејата врз која почива независна и суверена Македонија. Сите кои си ја сакаат чуваат и градат татковината се ВМРО, сите кои се борат против неправдите кои му се нанесуваат на македонскиот народ се ВМРО. Ова што вие го нарекувате организацијата е друштво со ограничена одговорност на едно лице…

ПС. Ниту Данела, ниту Стевче не ги направивте вие градоначалници туку граѓаните кои ги гласаа. Тоа ви е таква потценувачка теза ама толку е капацитетот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

По десет години затвор во Шпанија, водачот…

Вечерва после 20:00 часот на белградскиот аеродром…

(Видео) ХОРОР во Приштина: Бремена жена изрешетана…

Бремена жена на возраст од околу 35…

Христијаните веќе не се мнозинство во Англија…

Англија и Велс повеќе не се мнозински…

Ковачевски: Штајнмајер го цитираше Конески – Има…

Политиката што ја спроведуваме ги брани интересите…

(Видео) Освојување на Вселената: Кинеските астронаути пристигнаа…

Новиот тим астронаути стигнаа до кинеската вселенска…