Во недела 21:00 „Тешки Муабети“ со Апостол Симовски – ШТО СЕ СЛУЧИ НА ПОПИСОТ?!

t

Јанко Илковски и Александар Митовски во емисијата „Јади Бурек“ на телевизија Сонце најавија дека во недела гостин во студиото на Инфомакс ќе биде директорот на Заводот за статистика, Апостол Симовски.

Митовски и Илковски најавија интересна емисија во недела во која во детали ќе се одговорат сите прашања кои висат во воздухот околу пописот.

Следете „Тешки Муабети во недела во 21 часот на официјалната Фејсбук страница на Инфомакс, гостин Апостол Симовски, ководители Александар Митовски, Јанко Илковски и Милош Милошевски.

Тука можете да го погледнете во целост гостувањето на Митовски во емисијата „Јади Бурек“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Аца Лукас: Не би сакал моите деца…

Аца Лукас ретко зборува за своите наследници,…

Болно, болно, болно… Газел со нога три…

Oсновното јавно обвинителство Скопје донесе Наредба за…

Бугарија ги повикува нејзините државјани во најскоро…

Во врска со комплицираната ситуација, Министерството за…

Се јави и “македонскиот Бугарин” Митрев: Примитивизам…

„Покажавме примитивизам и во какво болно општество…

Токио бара извинување од Москва за апсењето…

Јапонскиот министер за надворешни работи Јошимаса Хајаши…