Објавено на:

Вулин: Ако патот до ЕУ води низ заборав на нашите мртви деца, не треба да одиме таму

t

Вулин: Ако патот кон ЕУ води низ заборавот на нашите мртви деца, тогаш не треба да одиме таму.

– Ако нашиот пат кон ЕУ води низ заборавот на нашите мртви деца, тогаш не треба да одиме таму, изјави денеска министерот за внатрешни работи на Србија, Александар Вулин, во врска со изјавата на хрватскиот претседател Зоран Милановиќ дека Србија ќе се соочи со последици поради обвинението против четворица високи офицери на хрватската армија, т.н злосторство во „Бура“.


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ