Гужвите продолжуваат: На граничните премини се чека и до два часа за влез во земјава

t

За влез во Македонија на македонско-грчката граница се чека и до два часа, велат граѓани кои празникот, а воедно и продолжениот викенд го поминаа во Грција.

На грчкиот дел од преминот има задржување од час и половина, а на „Богородица“, од околу половина час.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ