(Документи) Како Мицкоски го позлати Пуцко Петрол: Mилиони во тендери од „вмровските“ општини за шеикот од Пласница

Чесни кадри и нови лица, ова беше платформата со која Христијан Мицкоски ја побара довербата од граѓаните на локалните избори во 2021, сепак веројатно никој не очекуваше дека овие „нови лица“ ќе продолжат по старо, односно со истите крими-бизнис шеми и коруптивни трендови од кои Македонија и Македонецот повеќе од 30 години не можат да … Continue reading (Документи) Како Мицкоски го позлати Пуцко Петрол: Mилиони во тендери од „вмровските“ општини за шеикот од Пласница