ДПМНЕ дава, СДСМ ќути: Двајца градоначалници на Мицкоски частеле една фирма со НАД 80 МИЛИОНИ ДЕНАРИ!

Врана на врана очи не вади… Кратка коалициска приказна на СДСМ и ДПМНЕ каде и едните и другите ги цедат државниот и општинските буџети, а никој никого за ништо не гони, ниту за во јавност, а камо ли со конкретни постапки. Градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ, чија цела предизборна кампања се засноваше на ветувања дека кога тие … Continue reading ДПМНЕ дава, СДСМ ќути: Двајца градоначалници на Мицкоски частеле една фирма со НАД 80 МИЛИОНИ ДЕНАРИ!