Еврото далеку зад доларот! Курсна листа на НБРМ

t

Според курсната листа на Народната банка на Република Македонија, средниот курс на еврото денеска изнесува 61,4950 денари и е далеку зад вредноста на доларот која изнесува 63,7518 денари.

Британската фунта пак изнесува 98.7864 денари.

Во продолжение вредноста на останатите валути:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Курсна листа на НБРМ: Еве колку чинат…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Еве колку чинат…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Ова е денешната…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Ова е денешната…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Еве колку чинат…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…