Објавено на:

За Задушница ќе се пуштат дополнителни автобуси

t

Ве информираме дека поради верскиот празник Задушница, во петок (10.06.2022 година) јавниот превоз ќе сообраќа по саботен возен ред.

Во петок, сабота (11.06.2022 год) и недела (12.06.2022 год) на линиите 59 (Карпош3-Кучевишка бара-Гробишта Бутел), 59А (Ново Лисиче-Гробишта Бутел) и 59Б (Кисела Вода-Гробишта Бутел) ќе сообраќаат дополнителен број автобуси.

Распоредот на возниот ред е достапен на веб страницата на ЈСП Скопје (www.jsp.com.mk).

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

За Задушница ќе се пуштат дополнителни автобуси

Ве информираме дека поради верскиот празник Задушница,…