Зибери: Албанската опозиција не знае што сака

t

Арбен Зибери од ДУИ во емисијата 24 отворено смета дека ваквата состојба во Собранието не е ништо поразлична и денешната седницата беше иста како и минатите.

– Ме чуди фактот дека албанската опозиција нема став дали е за блокада или не. Тие функционораат синхронизирано со ВМРО-ДПМНЕ и настапуваат десктруктивно. Алијансата денеска не беа присутни во салата и се појавила гласини дека дел од раководството на партијата е против таа идеја. И самите не знаат на која страна се. – рече Зибери.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ