Зошто СДСМ нема да успее, а ВМРО ќе успее?

t

Во денешното издание на првата емисија од најновата сезона на Тешки муабети, Јанко зборуваше дека луѓето, кога не можат да најдат недоостаток кај некого, почнуваат да го омаловажуваат, како што тоа го правеа со поранешниот премиер и претседател на ВМРО-ДПМНЕНикола Груевски, а сега го прават со неговиот наследник, Христијан Мицкоски.

“Кога се појави Груевски го викаа Паторот бидејќи не најдоа за нешто интелектуално да се фатат
Сега го омаловажуваат Мицкоски, велат небањати, не знам какви. ВМРО не омаловажува, моментално може им се смеат или до скоро им се смееја ама тие тераат добра политика, затоа ќе успеат.” – накратко објаснува Јанко.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ