Курсна листа на НБРМ: Видете колку чинат доларот, еврото, руската рубља денес

t

Според средната курсна листа на Народната банка, еврото денеска изнесува 61.4926 денари, а американскиот долар чини 61.1319 денари. Британската фунта изнесува 72.3527 денари.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Светската економија пред колапс! Што сакаше да…

Претседателката на Европската ценатрална банка го испеа…

Курсна листа на НБРМ: Еве колку чинат…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Еве колку чинат…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Ова е денешната…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Ова е денешната…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…