Курсна листа на НБРМ: Доларот и еврото повторно изедначени

t

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.5013 денари, а американскиот долар чини 61.2441 денари. Британската фунта изнесува 72.5080 денари.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Курсна листа на НБРМ: Падна доларот, фунтата…

Според средниот курс на Народната банка на…

Огромен раст на вредноста на доларот, еврото…

Според средниот курс на Народбата банка на…

Курсна листа на НБРМ: Видете ја денешната…

Според средниот курс на Народната банка на…

Еврото далеку зад доларот! Курсна листа на…

Според курсната листа на Народната банка на…

Вртоглав пад на еврото во однос на…

На светските пазари вредноста на доларот во…