Курсна листа на НБРМ: Еве колку чинат валутите денес

t

Според курсната листа на НБРМ денешната вредност на еврото изнесува 61.4950 денари, американскиот долар чини 57.0507 денари, британската фунта 70.6920 денари, додека руската рубља чини 0.7115 денари.

Во продолжение вредноста на останатите валути:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Курсна листа: Ова е денешната вредност на…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа: Колку чинат доларот, еврото, рубљата…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Еве колку чинат…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Еве колку чинат…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Ова е денешната…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…