Курсна листа на НБРМ: Еврото стабилно, пад на рубљата

t

Според средниот курс на Народната банка на Република Македонија, денеска еврото чини 61,4950 денари, американскиот долар 63,1430 денари, британската фунта 71,0843, а руската рубља 0,9954 денари.

Во продолжение вредноста на останатите валути.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Курсна листа на НБРМ: Колку чинат доларот,…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

НБРМ повторно ја зголеми каматната стапка на…

На 15 ноември 2022 година се одржа…

НБРМ го додава српскиот динар на курсната…

Советот на Народната банка на седницата одржана…

Курсна листа на НБРМ: Колку чинат еврото,…

Според средниот курс на Народната банка на…

Курсна листа на НБРМ: Еврото стабилно, пад…

Според средниот курс на Народната банка на…