Курсна листа на НБРМ: Минимален пад на доларот и еврото, мал раст на рубљата

t

Според курсната листа на НБРМ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.4889 денари, а на американскиот долар 56.7817 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 70.7582 денари.

Минимален пад бележат доларот и еврото, додека руската рубља во споредба со вчерашната вредност бележи минимално зголемување на вредноста.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Курсна листа на НБРМ: Еве колку чинат…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Еве колку чинат…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Ова е денешната…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Ова е денешната…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Еве колку чинат…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…