Курсна листа: Ова е денешната вредност на еврото, доларот, рубљата

t

Според курната листа на НБРМ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.4950 денари, а на американскиот долар 56.8714 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 70.7734  денари.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Курсна листа на НБРМ: Еве колку чинат…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Еве колку чинат…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Ова е денешната…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Ова е денешната…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…

Курсна листа на НБРМ: Еве колку чинат…

Според курсната листа на НБРМ средниот курс…