“Ламбе направи нешто што секој македонец требаше да го направи” – сметаат граѓаните

t

Дел од граѓаните кои излегоа на протетстот изјавија дека Ламбе направил херојски чин, питоа, дека го направил истото она што го „направиле партизаните во Втората светска војна“, а дел од граѓаните велеа дека Алабаковски направил нешто што секој Македонец требало да го направи.

Дел од нив сметаат и дека Владата е принудена да го апси.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

НАТО развива посебен план за Босна и…

НАТО го информираше Министерството за надворешни работи…

Траги-комедија: Хрватите всушност се “Бугари” според најновата…

По Македонците и Хрватите биле Бугари, пишува…

АА за “Рамковниот”: Целта не е постигната,…

Охридскиот договор е документот што направи промена…

САД распоредуваат нова група американски војници во…

Американски војници ќе бидат распоредени во Бугарија…

Македонски средношколци се враќаат со три медали…

На 34. Интернационална олимпијада по информатика (ИОИ…