Марсовци во Македонија! Колку наши сограѓани се попишале како вонземјани?

t

На изминатиот попис, како православни и христијани се изјасниле 1.089.000 граѓани, а како муслимани 590.000 лица.

Но, застапени се и безмалку сите верувања и богови, па така будизмот е 8 религија во земјава со 894 приврзаници, а има и над 1.000 Јеховини сведоци.

Во земјава постојат и граѓани кои го употребиле правото и слободите и се изјасниле дека се марсовци и џедаи според националност.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Владата повикува на ДЕЈТОНИЗАЦИЈА на Македонија, ќе…

Двојазичните униформи се спротивни на амандманот пет…

Пропаѓањето на американски банки нема да влијае…

Само 6,6 отсто од вкупните обврските на…

(Видео) Израелски историчар од Скопје: Сра*е е…

Несомнено е дека за депортацијата на македонските…

Слаб земјотрес во југоисточниот дел на Македонија

Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје…

Тажно: Најмладиот пациент кој оди на дијализа…

Најмладиот пациент во Македонија што оди на…