Марсовци во Македонија! Колку наши сограѓани се попишале како вонземјани?

t

На изминатиот попис, како православни и христијани се изјасниле 1.089.000 граѓани, а како муслимани 590.000 лица.

Но, застапени се и безмалку сите верувања и богови, па така будизмот е 8 религија во земјава со 894 приврзаници, а има и над 1.000 Јеховини сведоци.

Во земјава постојат и граѓани кои го употребиле правото и слободите и се изјасниле дека се марсовци и џедаи според националност.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Член на комисијата потврди: Бугарските историчари инсистираат…

Не работиме на утврдување на статусот на…

(Во живо) Отварање на бугарскиот културно-информативен центар…

Следете го во живо отварањето на новиот…

Добро утро со Инфомакс: Денешните историски докажувања…

Ѓорче Петров е македонски професор, публицист, историчар,…

Зајкова: Државава нема друга алтернатива освен ЕУ

Немаме веќе ниту време, ниту генерации за…

Добро утро со Инфомакс: Ќе ја оставиме…

На тројца комити, еден кодош, или во…