Мојсоска: Кој помисли дека смее да чешла функционер на ДУИ? Вилма ќе ја решава Мустафа Хајрулахи

t

Јована Мојсоска од Левица го коментира денешното суспендирање на обвинителката и шефица на ОЈОГОКК, Вилма Русковска прашувајќи кој мисли дека смее да чепка функционери на ДУИ…

“Претседател на Дисциплинска комисија (која ќе решава за Вилма) е Вишиот обвинител МУСТАФА ХАјРУЛАХИ.

Кој тоа помисли дека смее да чешла функционер на ДУИ?”, пишува Мојсоска.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Каде е Директорот на финансова полиција?

Директорот на финaнсова полиција Арафат Муареми најверојатно…