Муратовски се налути: Бандити, ќе изгубеле настава децата – Напротив, сега учат повеќе!

t

Ќе загубеле децата многу што не одат на училиште”…глупост! Бандити, измамници, лажговци и полуписмени идиоти се милионери кои училиштето го поминувале заради богатиот и влијателен татко ама нашиве деца оти не одат 2 недели на училиште ќе останеле неписмени.
Напротив, учат многу сега. Учат дека достоинството е многу важно. Учат дека не смеат да бидат полтрони и малодушни. И учат за емпатија. Учат дека треба да имаат разбирање и сочувство кон проблемите на другите. Во овој случај кон своите учители, пишува на Фејсбук, актерот Рубенс Муратовски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ