Нов раст на рубљата во однос на доларот

t

Курсот на доларот е под 60 рубли, за прв пат од април 2018 година.

Рубљата продолжува нагло да зајакнува – вредноста на доларот падна под 58 рубљи, првпат од април 2018 година, а еврото се купува за помалку од 60 рубљи, покажуваат најновите податоци на Московската берза.

Курсот на рубљата во однос на еврото падна под 60, за прв пат од април 2017 година.

Според проценките за утре, курсот на доларот падна за 4,06 рубљи, односно на 57,85 рубљи, а еврото за 4,43 рубљи или 59,97 рубљи.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Благ пад на вредноста на доларот и…

Доларот падна втор ден по ред, a…

Курсна листа на НБРМ: Видете колку чинат…

Според средната курсна листа на Народната банка,…

Русите задоволни: Еврото падна под 57 рубљи

Рубљата продолжува да зајакнува во однос на…

Курсна листа на НБРМ: Еврото и доларот…

Според средната курсна листа на НБРМ, еврото денеска…

Курсна листа на НБРМ: Доларот и еврото…

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска…