Нов раст на рубљата во однос на доларот и еврото денеска

t

Рубљата умерено поскапе во понеделникот во однос на странските валути: доларот падна на 55,63 рубљи, еврото на 58,85 рубљи, следуваат од податоците на Московската берза.


Курсот на доларот со порамнувања во 19.00 часот по московско време (за затворање) изгуби 78 копејки, што изнесува 55,63 рубљи, еврото симболично падна за 1 копејка, на 58,85 рубљи.


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Официјално: Од 1 јануари 2023 година Хрватска…

На денешниот состанок на Европскиот Совет, Хрватска…

Санкциите потонаа: Рубљата е најсилна во последните…

На средина на оваа недела, руската валута…

Шок од Московската берза: Доларот падна под…

Рубљата силно зајакнува во однос на доларот…

Нов раст на рубљата во однос на…

Рубљата умерено поскапе во понеделникот во однос…

Централната банка на Русија: Нов пад на…

Официјалната стапка на доларот во однос на…