Палевски за рамковните на ДУИ кои добија крила: Кога две жени земаат мерка многу е заебано…

t

Кога #ДВЕжениМЕРКАзимаат многи е заебано…

Потегот на Косана и Данела е за поздравување, као дезодоранс му доаѓа во ова смрдливо , одвратно време…

Признавам, не случајно МАКЕДОНИЈА е мајка, ние мажињава за к.р не не бива…

После 7 години неприкосновено владеење на ДУИ, шамарчинава јака, прецизна и пред се ЗАКОНСКА, домаќинска охрабрува, само Македонки можат да ја спасат Македонија…на ден КАРПАЛАК баш јуначки, секоја чест..30 тина шибицари на ДУИ на платен список во Комунална хигиена добиле шут карта.
А Алија, ахахаха Алија, цело ДУИ и шабаните џаболебари, нека се жалат и онака УПРАВНИОН суд во трафика ДУИ го претвори…

Браво Македонки големи, Косана и Данела, бравооо, пишува на Фејсбук, Љупчо Палевски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

По реакцијата на Пенушлиски делото „Галичник“ симнато…

На барање на познатиот македонски сликар Илија…

Загриженост во НАТО: Ѕверот сака да ја…

НАТО вети дека ќе им помогне на…

Косово испраќа војници на Фолкландските Острови

Собранието на Косово ја усвои одлуката за…

Брука: Наместо да спроведува ред, полицаец се…

Полицаец физички нападнал друг полицаец во објект…

Умираме како нација: Негативен природен прираст во…

Во третото тримесечје од 2022 година, во…