Па уште сме биле хистерични, орди фашистички: Македонец не станува Бугар ни во најлош кошмар!

t

Македонец не станува Бугар дури ни во најлош кошмар, порачува актерот Сашо Тасевски.

Треба ова да го знаеш и ти Ковачевски и сите вие.

 

Немојте да си играте.

 

Оти играта за вас заврши.

 

Подголтнете. И онака ќе ги загубите изборите. Немојте и нешто друго.

 

И доста со ЕУ патетики.

 

Прекинете да преговарате со Бугарите.

 

Тие се покажаа кои се и шо сакаат.

 

Толерирањето на нивното однесување кон нас е голем резил за ЕУ.

 

Тоа значи дека работат заедно. Делат исти вредности, според кои, еден народ кој е меѓународно признат и познат сакаат силеџиски да го обезличат. Водат најбруталната војна против нас, само без бомби и ракети. ЕУ не врзува за стол, а Бугарија не клоца под маса.

 

Па уште ние сме биле хистерични.

 

Орди фашистички – пишува Тасевски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Тасевски: Македонец не станува Бугар ни у…

Актерот Сашо Тасевски со реакција на фејсбук…