Полека се заокружува “милијардата на Мицкоски”: 88,8 милиони денари од “вмровските” градоначалници завршиле во една косовска компанија!

На телевизија едно, зад затворени врати сосема друго. Додека Мицкоски и компанија глумат големи патриоти, градоначалниците од редовите на ВМРО-ДПМНЕ купуваат струја од косовска компанија. Некои би рекле пазарна економија, но зошто големите патриоти би дозволиле македонски пари да одат во Косово? Во изминатиот период Инфомакс објави ексклузивни информации најпрво за 390 милиони денари тендери со … Continue reading Полека се заокружува “милијардата на Мицкоски”: 88,8 милиони денари од “вмровските” градоначалници завршиле во една косовска компанија!