Преку два милиони евра општински пари легнале на сметката на фирма во која Мицкоски имал удел

“Нови лица” и “чесни кадри” но стара шема на делење тендери, особено кога треба да се поткрепи лидерот и фирмите во кои тој има удел. Мицкоски очигледно се води по старата “не гледај што правам, слушај што зборувам” бидејќи фирми блиски до него, односно фирми во кои тој самиот има удел добиле вкупно 117.840.256 (сто … Continue reading Преку два милиони евра општински пари легнале на сметката на фирма во која Мицкоски имал удел