РАБОТИТЕ ИЗЛЕГОА НАДВОР ОД КОНТРОЛА! ТЕШКИ МУАБЕТИ УТРЕ ВО 21.30 ЧАСОТ!

t

Почнува новата сезона на “ТЕШКИ МУАБЕТИ” заедно со уредникот на Инфомакс, Александар Митовски – Мечка, Милош Милошевски и многу нови и стари гости.

Ново студио, нови ексклузивни теми, информации и гости!

Следете нѐ секој ден, од понеделник до петок со почеток во 21.30 часот. Првата епизода од четвртата сезона почнува утре!

Не пропуштајте!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Вечерва “Тешки муабети” со Филип Петровски

Не пропуштајте ја денешната епизода на Тешки…

Вечерва “Тешки муабети” во 21.30 часот: Одговараме…

Не пропуштајте ја денешната епизода на Тешки…

“Македонски манифест” одбележува 15 години постоење, настанот…

Здружението "Македонски манифест" денеска одбележува 15 години…

Вечерва “Тешки муабети” со Љупчо Палевски

Не пропуштајте ја денешната епизода на Тешки…

Вечерва “Тешки муабети” со Мирка Велиновска!

Не пропуштајте ја денешната епизода на "Тешки…