Радосна вест во семејството на поранешниот претседател: Иванови добија нов член на семејството

t

Синот на поранешниот претседател Ѓорѓе Иванов, Иван и неговата сопруга Јана станаа родители.

Младиот пар доби синче, а убавата вест на социјалните мрежи на споделија и двајцата родители.

Инаку, сега веќе новопечените родители во брак стапија во февруари месец, откако претходно изминатата година парот направи и веридба.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Чомовски, Тричковски и Иванов: Оркестрирано сите yдpија…

Никола Димитров си стави мета на грбот…