Се исплати да си другар со “лидерот”: Го платија ли со 32,8 милиони градоначалниците на Мицкоски бунтот во КХС и колку “чини” животот на скопјани?!

Сите “чесни” кадри во државава некако волшебно се вртат околу Христијан Мицкоски и во сите сплетки од некаде “никнува” тој и неговата “компанија”. “Ухлебени” во државни и градски претпријатија не одат на работа, имаат сопствени бизниси и добиваат тендери токму од општините предводени од градоначалниците на Мицкоски, за потоа, ако некој им застане на патот, … Continue reading Се исплати да си другар со “лидерот”: Го платија ли со 32,8 милиони градоначалниците на Мицкоски бунтот во КХС и колку “чини” животот на скопјани?!