Следете САЈБЕР КОМАНДА со Филип Петровски вечерва во 20 часот!

t

Следете ја третата епизода на САЈБЕР КОМАНДА со Филип Петровски денеска со почеток во 20 часот.

Емисијата може да ја следите на нашиот You Tube канал и официјалната Фејсбук страна на Инфомакс.

Ве повикуваме да дебатирате во Телеграм групата за дебата.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ