Објавено на:

Стратегија на Владата е хиперпродукција на скандали: Истите пред 6 години би значеле пад на Влада

t

Стратегија на оваа Влада е хиперпродукција на скандали кои ги покриваат најголемите скандали и одвлекуваат внимание, а пред 6 години би значеле пад на Влада, вели во гостување во “Што не е јасно” уредникот на Инфомакс, Александар Митовски.

Денеска нема инвестиции за да ја крпат македонската економија за да имаме поткрепа да земем заем од 900 милиони евра. За време на претходната економска криза тогашната влада ги ублажуваше шоковите со големи инвестициски циклуси.


Еве сега купивме зејтин од Србија и ќе го експортираме во Албанија, а тука без сомнеж има некаков интерес.

ПР стратегија на оваа Влада е хиперпродукција на скандали, кога ќе се лсучи нешто големо тие имаат десетина помали за да го покријат најголемиот. Денеска на секој медииум има по десетина скандали кои пред 6 години би значеле пад на Владата, ама денеска се помалку скандалозни. – накратко објасни Митовски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ВОНРЕДНА ВЕСТ: ПАДНА ВЛАДАТА НА КИРИЛ ПЕТКОВ

Владата на Кирил Петков падна по гласањето…

Владата се фали: Цените на основните производи…

Според Владата, одлуката за замрзнување на маржата…

Владата “ги клоцна” Украинците што се жалеа…

Со почетокот на воената офанзива врз Украина…

Спуницата продолжува: Бугарските социјалисти ќе останат во…

Бугарската социјалистичка партија одлучи да остане во…

Двојка на “стаклени нозе”: Владата со рекордно…

Испитаниците ја оцениле работата на Владата во…