Таму е поевтино или нема криза за Бислимовски? Викенд во Хрватска, ручек во луксузен ресторан во Дубровник

t

Претседателот на Регулаторната комисија за енергетика Марко Бислимовски очигледно ја нема истата мака како огромен број на граѓани кои не знаат како да си ги платат високите сметки за струја.

Додека граѓаните едвај врзуваат крај со крај, а сметките за струја им се речиси колку платата, тој се гоштева во елитен ресторан „Орсан“ во Дубровник.

Бислимовски викендот си ги поминува во Хрватска.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Peзил, некои работи не стареат добро –…

Изјавата од ноември Нема да има ценовни…