Тасевски: Македонец не станува Бугар ни у најлош кошмар, ни кога е најглуп

t

Актерот Сашо Тасевски со реакција на фејсбук за навредите од Бугарија кон Македонците:

Едно патетично бугарче со брада кое се прави многу паметно и бестрашно овде, кога не е на доза кодошење на Македонците и дудлање во централата од каде добива наредби, вели нас Македонците не тресела антифашистичка хистерија деновиве по повод бугарското чествување на фашистот Ванче во Битола.

Па што сакаш бе ти?

Да не тресе фашистичка хистерија ко што ве тресе вас од 1941 наваму?

Нормално е да не тресе антифашистичка хистерија, зашто нашите дедовци биле борци во антифашистичката НОБ од 1941 и не му се клањале на Хитлер ко вашите.

И дај не летај ко гладен голуб. Се виде колку сте во Македонија. 0, 6 проценти.

Ништо од бугарските пасоши што ги делевте ко алва. Македонец не станува Бугар ни у најлош кошмар. Ни кога е најдрогиран, ни кога е најглуп.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Тасевски: Македонец не станува Бугар ни у…

Актерот Сашо Тасевски со реакција на фејсбук…

Бидете внимателни со кого комуницирате на Фејсбук…

Најкомплексниот и најдолготрајниот случај на лажирање на…

Филипче: Успешно извршена операција врз млада пациентка…

„Утрово успешно извршивме операција врз млада пациентка,…