(Фото) Како семејството Мицкоски се стекна со мултимилионски имот?!

Семејството на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ располага со десетина станови, куќи и друг недвижен и движен имот во државата и во странство. Само таткото на Христијан Мицкоски, Иван Мицкоски располага со 3 стана во Скопје и еден во Охрид со кои се стекнал по пат на договор за купопродажба. Христијан Мицкоски пак досега има пријавено дека … Continue reading (Фото) Како семејството Мицкоски се стекна со мултимилионски имот?!