(Фото) Пожар во Карпош гори сува трева

t

Пожарот е забележан околу 13:30 часот.
Гори сува трева позади зградите кај поранешниот ресторан „Имес“
Пожарникарите се обидуваат да го спречат ширењето на пожарот
Густиот чад се гледа од далеку.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

(Видео) Големи немири и подметнати пожари го…

Полициски автомобили и автобуси беа запалени откако…

Пожарникари кои учествувале во гасењето на пожарот…

Тетовските пожарникари и денеска ќе продолжат со…

Пожарот во тетовското с. Фалише сѐ уште…

Иако со значително намален обем сѐ уште…

Гори куќа во центарот на Куманово

Гори напуштена куќа на улицата ,,Моша Пијаде"…

Вооружени лица ограбиле менувачница во Скопје

Две лица со употреба на оружје зеле…