(Фото) Гневен професор објави: Врз мене падна таван во барака на ФДУ!

t

Професорот од Факултетот за драмски уметности, Тихомир Стојановски, на Фејсбук објави дека врз него, како што вели, “паднал таванот” во барака на ФДУ.

– Падна таванот врз мене во бараката на ФДУ. Дали е тоа обид за атентат од натосаноевропејско и шарените слепиводци кои го донесоа кукурајково лето и ковачајко мисиро. Велми, владата на Груевски ни дарува нова зграда, Ќаровска со нејзините шареноиди , ни ја зема зградата, им ветила нова…

Каде е новата зграда?

” Кога слеп те води ќе паднеш во јама!” – вели Исус во словото.

Зошто ви ја зеде Ќаровска зградата начмичи шараноидни? Лажци сатански. Македономрсци…

Љубовта Исусова со нас, пишува Стојановски на Фејсбук каде објави и фотографии од оштетениот таван.

ЛИНК од објавата на Стојановски на Фејсбук

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

(Фото) Гневен професор објави: Врз мене падна…

Професорот од Факултетот за драмски уметности, Тихомир…