Јакимовски: Браво бе лидериште, за Ванчо Михајлов континуитет, а за Груевски дисконтинуитет

t

Фејсбук статус на Градоначалникот на Карпош, Стевчо Јакимовски:

Видовте ли како изгледа “електричар” залутан во политика⁉️
Како проаѓа времето се повеќе заглавува❗️

Најновиот бисер на Мице му е неговата симпатија кон Ванчо Михајлов❗️
Тој вели дека Ванчо Михајлов е дел од континуитетот на ВМРО и тоа треба да се почитува❗️

Браво бе лидериште, за Ванчо Михајлов континуитет, а за Груевски дисконтинуитет.
Ванчо да се почитува и да има според него “заслужно” место во историјата, а за Груевски “заслужно” место во Идризово.

Толку ли брзо ги заборави добрините од Груевски⁉️
Лидериште ‼️

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Паника во Бугарија: Десетици дојави за бомби…

Десетици училишта во Софија, Варна и Бургас…

Лога најавува дека уставните измени можеби нема…

Преамбулата на Уставот со внесување на помалите…

Шокнатна изјава на разрешениот министер за одбрана:…

Разрешениот министер за одбрана на Израел, Јоав…

Франција ги забрани сите социјални мрежи на…

Француската влада соопшти дека на сите државни…

Утре ќе се знае дали „Цар Борис“…

Утре ќе се знае дали Цар Борис…