Јакимовски: Имаме медиумска и трговска војна

t

Во вечерашната емисија на “Тешки муабети” каде гостин беше градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски, една од темите на разговор е влијанијата на еконимијата во нашата земја. „Имаме медиумска и трговска, а воените дејствија се ограничени на Украина. Ова економска војна од вакви размери неминовно ќе доведе до воена разрешница.“

Цените се повеќе растат и народот со огромни маки врзува крај ден за ден, но каде би бил крајот на овој тобоган…

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Јакимовски: Имаме медиумска и трговска војна

Во вечерашната емисија на “Тешки муабети” каде…

Град Скопје ќе додели средства за сите…

Советот на Град Скопје на денешната седница…

Јакимовски со барање до надлежните распустот да…

Градоначалникот на Општина Карпош Стевчо Јакимовски апелира…