(Видео) Експлозија во Абу Даби: Експлодирала плинска…

Тимовите за цивилна одбрана во Абу Даби,…

Голема ekcплозија во Абу Даби: Со дpoн…

Три цистерни со гориво експлодираа во индустриската…