Јапонскиот премиер предупредува: Русија може да изврши…

Британскиот и јапонскиот премиер, Борис Џонсон и Фумио…

Пукaњe на границата меѓу Таџикистан и Киргистан…

Граничарите на Киргистан и Таџикистан разменија оган…