“Љубовницата” на Путин следна на мета за…

Алина Кабаева, позната руска гимнастичарка и наводно…

Повеќе од 60.000 потписи собрани: Петиција Швајцарија…

Петицијата со која се бара Швајцарија да…

(Фото галерија) Дали љубовницата на Путин се…

Љубовницата гимнастичарка на Владимир Путин, добитник на…