Маричиќ-Холштајн: Македонија е на чекор до ЕУ

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски…

Османи на проштална средба со германската амбасадорка…

Министерот за надворешни работи Бујар Османи денес…

Д-р. Нико Беќаровски ѝ одговори на германската…

Амбасадорката на Германија, Анке Холштајн, порача дека…

Германската амбасадорка: Напредокот на Македонија кон ЕУ…

Напредокот на Македонија на патот кон Европската…

Германската амбасадорка во Македонија: Земјата е спремна…

Македонија веќе одамна е подготвена за почеток…