Италијанците признаа: Антируските санкции може да бидат…

Новиот спикер на италијанскиот парламент, Лоренцо Фонтана,…

Украинскиот министер за надворешни загрижен: Некои западни…

Министерот за надворешни работи на Украина Дмитриј…