(Видео) Косовскиот министер за одбрана: Војската има…

Косовскиот министер за одбрана Арменд Мехај најави…

БРУКА, до кое дереџе е АРМ?! Косовскиот…

Министерот за одбрана на Косово, Арменд Мехај,…

Косовскиот министер за одбрана загрижен: Вооружувањето на…

Министерот за одбрана на Косово, Арменд Мехај…